Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Vlad Plahotniuc: Poporul și țara noastră merită tot ce e mai bun

27 aug. 2018,, 11:44   Politică
2880 6

Moldova este pe drumul cel bun, iar locuitorii acesteia pot spera la un trai mai bun, într-un stat prosper. Este mesajul transmis de preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, cu ocazia Zilei Independenţei.

“Am toată convingerea că astăzi noi sîntem mai puternici ca stat decît ieri, iar dorința noastră e să fim mîine mai puternici decît azi”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

“Știu că întotdeauna este loc pentru mai bine și nu toate speranțele și visurile cetățenilor au fost îndeplinite, dar ne încurajează faptul că sîntem pe drumul cel bun și avem toată motivația să transformăm Moldova într-un plai cu adevărat confortabil pentru educație, muncă și trai decent, și pentru cei vîrstnici, și pentru cei tineri, pentru familii și pentru copii. Acesta e visul nostru moldovenesc comun, pe care prin acțiuni consecvente și prin rezultate concrete îl vom putea înfăptui. Poporul și țara noastră merită tot ce e mai bun. La Mulți Ani, Moldova!”, a mai scris Vlad Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?