X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

PLDM rămîne fără aleșii locali din Anenii Noi

24 aug. 2023,, 14:00   Politică
5012 0

PLDM a venit cu o reacție după ce mai mulți aleși locali de la PAS, PLDM, CUB și PSDE de la Anenii Noi ar fi ales să meargă în alegerile locale pe listele Platformei DA.

Potrivit Partidului Liberal Democrat acest anunț este „belicos și nedrept”, transmite noi.md cu referire la stiri.

„Biroul Permanent Central pe data de 10 iunie 2021 a decis excluderea domnului Alexandru Barbăroșie din rîndurile Partidului Liberal Democrat din Moldova pentru încălcarea gravă a Statutului.

Decizia radierii de drept a fost luată cu unanimitate de voturi. Din poziția sa de Consilier raional Anenii-Noi, funcție politică pe care a ocupat-o cu susținerea PLDM, Alexandru Barbăroșie a folosit-o în repetate rînduri în interes personal și de business.

În alegerile locale generale din 05 noiembrie 2023, PLDM va participa prin candidați la funcțiile elective atît la Consiliul raional, cît și în fiecare localitate din raionul Anenii-Noi”, se arată în reacție.


Reamintim că un grup de aleși locali de la PAS, PLDM, CUB și PSDE de la Anenii Noi au anunțat că vor merge la locale pe listele Platformei DA.

Aceștia se declară dezamăgiți de acțiunile politice manifestate prin coruperea reprezentanților puterii locale de către grupurile oligarhice, dar și de abuzurile unor reprezentanți ai guvernării în raport cu aleșii locali, informează Serviciul de presă al Platformei Demnitate și Adevăr.

6
2
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?