Sandu: Ședința Curții este un spectacol de prost gust

Sandu: Ședința Curții este un spectacol de prost gust
Foto: tribuna.md

Liderul PAS, Maia Sandu, îl acuză pe președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase, de părtinire în examinarea dosarului privind validarea rezultatelor alegerilor, comunică NOI.md.


În opinia lui Sandu, în cadrul ședinței de astăzi, președintele CCM a ignorat argumentele prezentate de juristul PAS cu privire la încălcările semnalate în timpul scrutinului.

„Înțelegem că nicio autoritate din Republica Moldova nu își poate exercita atribuțiile și echipa noastră ar fi trebuit să facă munca integrală a autorităților, a poliției, a CEC-ului, a Guvernului, de la audierea martorilor, la investigare, la definitivarea deciziilor. Domnul Tănase face tot posibilul să mute discuția în detalii birocratice și are o poziție părtinitoare, încercînd din răsputeri să demonstreze că toate temeiurile prezentate sînt inacceptabile, deși, pe de altă parte, declară că nu are capacitate de a le analiza”, a declarat Sandu astăzi, după finalizarea ședinței de judecată.

Aceasta a dat de înțeles că decizia cu privire la validarea scrutinului se cunoaște deja. „Probabil, doar noi cu dumneavoastră nu am știut că ședința de astăzi este un spectacol de prost gust, cu decizii stabilite dinainte și fără intenția de a evalua măcar probele prezentate”, a adăugat Sandu.

Totodată, Sandu a menționat că a fost informată abia ieri despre faptul că astăzi va avea loc ședința de validare a scrutinului. „Este cel puțin impertinent din partea președintelui Curții să insiste pe ora transmiterii scrisorii de informare în contextul în care prezentăm situații grave ce au influențat rezultatele alegerilor”.

Menționăm că decizia cu privire la validarea rezultatelor alegerilor din 13 noiembrie va fi pronunțată de Curtea Constituțională astăzi, la ora 16.00. La această oră, magistrații se află în deliberări.


Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu15 comentari

молдован 13 dec. 2016,, 17:12

пора смириться с поражением...о вкусах не спорят, когда у самой вкус испорчен ..

dodon 13 dec. 2016,, 17:16
Deleted
Платон 13 dec. 2016,, 19:30

Майа вынуждена противостоять бандитам захватившим власть и все наши деньги. В наших общих интересах поддерживать её а не бандитов. Потому что мы не быдло, а люди!

в точку... 13 dec. 2016,, 20:23

Майя Санду опустилась до уровня Мариана Лупу, которому также, как и ей, требовалось обладанием президентским креслом, здесь и сейчас, а что будет твориться вокруг кресла, это её меньше всего заботило... не её компетенция...

Думающий 13 dec. 2016,, 21:05

1.Ciocana/Чоканутый 100% прав до наоборот!!!О чём дальше будешь пи...ть!!!

vlad 13 dec. 2016,, 22:16

Ну хочется ей полаять вдогонку ушедшему поезду.

Санек 13 dec. 2016,, 22:42

Как же надоела эта безмозглая дура со своими тупыми предъявлениями!! ведь прекрасно же видит что люди недоверят ей!!!Каким же надо быть тупым чтобы чего то еще пробывать доказать когда все и так очевидно!И этого человека некоторые люди хотели видеть президентом Молдовы???Позор и срам!!!

x 14 dec. 2016,, 09:22

Bravo Sandu lupta continua. Nu asculta pe rusofonii astea care nu stiu limba moldoveneasca dar se tin cas moldoveni.

eu 14 dec. 2016,, 09:50

un paduche altfel no poti numi nu ea mers sa distrame mai departe MOLDOVAsi acuma nu ea, dar cine e in spatele ei sa paduchezi acuma

22 14 dec. 2016,, 09:53

Эта похоже достала уже всех.

captcha

Întrebarea zilei Toate

load