X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

Slusari: Subvențiile pentru agricultori nu vor fi achitate la timp

8 iun. 2015,, 09:52   Politică
2532 4

Foto: noi.md

Preşedintele Asociaţiei UniAgroProtect, Alexandru Slusari, afirmă că pînă în prezent Regulamentul cu privire la subvenționarea producătorilor de fructe, aprobat de Guvern la finele lunii mai, nu a fost publicat. Slusari acuză autoritățile de faptul că tergiversează publicarea informației, pentru a nu achita la timp subvențiile promise producătorilor, informează NOI.md.

Potrivit lui Slusari, în timp ce reprezentanții Ministerului Agriculturii dau asigurări că situația este sub control, conducerea Ministerului Finanțelor afirmă că pentru achitarea compensațiilor nu sînt bani.

„Situația în privința achitării datoriilor la compensațiile producătorilor de fructe care dispun de livezi mai mari de 15 hectare rămîne incertă. Ministerul Agriculturii afirmă ca datoriile vor fi achitate tuturor, Ministerul Finanțelor spune ca nu sînt bani pentru cei care au mai mult de 15 hectare. Acum, cînd situațiile financiară și cea climaterică din sectorul agrar sînt extrem de dificile. Autoritățile, prin acțiunile lor nechibzuite, toarnă benzină în foc”, susține Alexandru Slusari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?