Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Reșetnicov: Declarațiile lui Petrenco sînt un PR ieftin

29 iul. 2014,, 16:45   Politică
4649 3
Foto: noi.md
Ultimele declarații ale deputatului PCRM Grigore Petrenco nu sînt decît un PR ieftin în favoarea acestuia. Astfel a comentat deputatul comunist Artur Reșetnicov recentele declarații ale lui Petrenco privind necesitatea reformării partidului și schimbării conducerii PCRM.

Totodată, Reșetnicov a refuzat să confirme sau să infirme veridicitatea unor asemenea afirmații, invocînd că partidul deja s-a expus în cadrul ultimei plenare.

„Toate comentariile și opiniile le-am expus încă pe 7 iulie, la ultima plenară a partidului, cînd din organele de conducere au fost excluși Petrenco, Muntean și Tkaciuk. Toate declarațiile ulterioare ale acestora reprezintă un PR ieftin, de aceea nu voi comenta”, a menționat Reșetnicov.

Grigore Petrenco a declarat în cadrul unei emisiuni despre necesitatea reformării partidului și schimbării conducerii PCRM, inclusiv a liderului formațiunii. În caz contrar, în opinia lui Petrenco, comuniștii nu vor putea cîștiga la alegeri, deoarece în condițiile actuale liderul PCRM, Vladimir Voronin, care a mers la o înțelegere cu oligarhul Vladimir Plahotniuc, „este șantajabil”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?