X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

BEMOL – Benzinaria deșteaptă – Paynet ©

22 noi. 2017,, 10:00   Business
7867 0

BONUS – 2% -Dacă achiți cu Paynet la BEMOL

Bemol merge în pas cu tehnologia. Fiind o companie modernă, flexibilă, care oferă produse și servicii de calitate, compania petroliera ține foarte mult și la digitalizarea stațiilor sale. Îmbunătățirea designului stațiilor de alimentare Bemol a fost binevenită, ceea ce a demonstrat că compania se dezvoltă continuu și se aliniază la standardele europene. Stațiile noi sînt luminoase, comode și inspira încredere. Deservirea în cadrul stațiilor de alimentare este la un nivel înalt.

Recent BEMOL a semnat un contract de colaborare cu PAYNET – compania licențiată de BNM în emiterea monedei electronice.

De ce are nevoie BEMOL de colaborarea cu Paynet

„Mai intîi de toate, Paynet este liderul pieței din Republica Moldova pe segmentul moneda electronică. În plus, Paynet deține soluții inteligente care pot fi implementate la orice tip de rețea într-o perioadă relativ scurtă. Dacă urmărim cu atenție evoluția pieței benzinăriilor atît în Vest, cît și în Est, plata serviciilor cu smartphone-ul este deja o obișnuință”, a spus Boris Foca, manager de proiect la PAYNET.

„Compania BEMOL și PAYNET sînt într-o sinergie de dezvoltare. Dacă Bemol se află pe piață mai bine de un deceniu, atunci Paynet este o companie relativ nouă, dar cu un potențial de dezvoltare enorm. Cred în acest parteneriat, cred în ideea dezvoltării businessului folosind tehnologiile și metodele noi de achitare a serviciilor”, a menționat Vitalie Coja, director financiar la BEMOL.

Bemol: Considerăm că principalele beneficii ale companiei sînt:

- calitatea produsului;

- securitatea consumului;

- gradul înalt de calificare a personalului care răspunde de clienții corporativi;

- gradul înalt de calificare a operatorilor call-centrului, care sînt foarte receptivi la orice situație, fapt ce demonstrează nivelul lor înalt de profesionalism.

Cel mai mult apreciem atitudinea față de clienți. Îți insuflă încredere în produs, în calitatea deservirii și te asigură cu o bună dispoziție.

Paynet: Propune partenerilor soluții de acceptare a plăților.

Prima soluție este – Plata cu telefonul mobil sau – Virtual POS aplicație de la PAYNET.

Cea de a doua soluție este – E-com – adică acceptarea plăților pe Internet.

Diferența față de o soluție standard de acceptare a plăților este faptul că prin Paynet pot fi acceptate plați și de tip Bitcoin, Yandex Money, Visa/Mastercard, Paynet E-lei.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?