X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Justin Bieber îşi caută mireasă?

2 iul. 2013,, 11:35   Showbiz
2830 0
Foto : peeepnews.com
După ce s-a despărţit de iubita lui, Selena Gomez, cîntăreţul Justin Bieber a tot încercat să-şi găsească o parteneră, însă tentativele lui au dat greş.
Potrivit artistului, model pentru el sînt relațiile dintre bunicii săi care se iubesc atît de mult după atîția ani. Justin Bieber a spus: "Cînd voi fi la vîrsta lor, vreau să fiu la fel de îndrăgostit de soția mea" și a asigurat jurnaliștii că într-adevăr vrea să aibă o soție și copii.

Şi totuşi, cerinţele lui Justin Bieber nu sînt ieşite din comun. El a făcut portretul viitoarei lui iubite: "Am nevoie de o fată care este amuzantă, care mă face să rîd, care este frumoasă atît la exterior, cît şi la interior. O persoană inteligentă, care poate face conversaţie şi are buze sărutabile."

Justin Bieber, în vîrstă de 18 ani, şi Selena Gomez, în vîrstă de 20 de ani, şi-au făcut publică relaţia în februarie 2011, iar aceasta a durat pînă în noiembrie anul trecut, dar s-au împăcat la scurt timp după aceea. La sfîrşitul lui 2012, cei doi s-au despărţit însă definitiv.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 - unde a cîştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat "My World 2.0", s-a vîndut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?