Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

O întreagă coloană de Moşi Crăciun au mers prin Capitală pentru a aduce bucurie copiilor

25 dec. 2017,, 16:15   Societate
2758 0

Absența zăpezii nu este un obstacol. Spiritul sărbătorilor de iarnă a adus astăzi o întreagă coloană de Moşi Crăciun. Locuitorii capitalei au putut nu doar să-i audă, ci și să-i vadă pe stăpânii Crăciunului. Scopul este simplu, de a oferi cât mai multă bucurie adulților și copiilor.

Pregătirile au început încă dimineața. Motocicliştii şi-au pregătit din timp costumele și caii de fier, i-au lustruit și decorat cu decorațiuni festive. Apoi au mers 50 km prin tot Chișinăul.

Botanica, Râşcani, Ciocana și alte sectoare ale Capitalei s-au colorat în roşu-strălucitor. Nimeni n-a rămas indiferent. Primul popas a fost în Centru, unde motocicliștii i-au îndulcit pe copii.

"Bravo organizatorilor. Foarte cool, atât de mulţi Moși Crăciun într-un singur loc. Este foarte incendiar, creează o dispoziție de Anul Nou. Iată, copilul este fericit, mulţumit", a spus o femeie.

Dumitru Caroi este un participant constant al curselor, cu fiecare dată acestea devin pentru el tot mai interesante.

"Totul a pornit de la o persoană, nu-mi amintesc exact de la cine, dar în chat a venit o propunere de a organiza o paradă a Moși Crăciunilor și a dace copiilor cadouri. Să nu uităm, că fiecare motociclist în suflet este totuşi un copil, care de asemenea iubește sărbătorile și, respectiv, are eul său bun", a spus Dumitru Caroi.

Ultimul popas Santa-Bikerii l-au făcut la orfelinatul capitalei. Aici locuiesc în jur de 260 de copii de vârstă școlară. În week-end, majoritatea pleacă la rude, dar de data aceasta puţini au părăsit instituția.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?