X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Ce cadouri a primit președinta Maia Sandu de la începutul anului

15 apr. 10:55   Politică
2293 0

Președinția Republicii Moldova a publicat recent lista cadourilor protocolare primite de președinta Maia Sandu în perioada ianuarie-martie 2024.

Printre acestea se numără un covor tradițional de lînă, o icoană placată cu aur de 24K și argint, o brățară și un pandantiv, cît și cărți și diverse suvenire, transmite Noi.md.

Covorul, evaluat la 17,490 de lei, a fost oferit de ambasadorul Azerbaidjanului la Chișinău, fiind produs de o școală de covoare din regiunea Karabakh. Icoana, dăruită de Episcopul Veniamin, are o valoare de 9,250 de lei și este decorată cu cristale și perle de zirconiu.

Mai departe, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au oferit o brățară și un pandantiv din alamă placată cu aur, cu o valoare de 1,740 de lei. De asemenea, Prim-ministrul Albaniei, Edi Rama, a dăruit o carte-album despre Tirana, iar membrii Comisiei pentru Relații Externe a Senatului SUA i-au oferit o tăviță decorativă.

În total, președinta a primit opt cadouri, în valoare de 31,445 de lei. Acestea au fost înregistrate ca proprietate a Aparatului Președintelui Republicii Moldova.


2
0
1
0
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?