X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Incendiu uriaș la un azil bătrîni din București (VIDEO/FOTO)

30 sep. 2017,, 10:30   Externe
2819 0

Un incendiu a izbucnit, dimineață zilei de 30 septembrie, la un cămin de bătrîni din București de pe Aleea Păcală, din sectorul 3 al Capitalei, situat în apropierea stației de metrou Mihai Bravu.

Focul a izbucnit la etaj și a cuprins acoperișul și mansarda. În interiorul căminului de bătrîni se aflau 20 persoane vârstnice, 19 dintre ele transportate la spitale şi o persoană găsită decedată. În acest moment se acţionează pentru stingerea incendiului la mansardă unei clădiri învecinate căminului de bătrîni.

În acest moment, incendiul este localizat și nu mai există niciun pericol să se extindă și asupra altor imobile Pompierii cercetează imobilul care adăpostea azilul. În prealabil, incendiul s-a extins la o clădire învecinată care are două etaje și mansardă. Pompierii au reușit să instaleze motopompe și se aprovizionează cu apă direct din Dâmbovița.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat că o persoană a murit. Ea a fost surprinsă de flăcări, în interior. În total, în azil erau îngrijite 20 persoane, iar 19 au fost salvate. Una dintre persoanele transportate la spital a căzut pe scări și are o luxație. Flăcările s-au extins și la un service auto. Pompierii dau însă asigurări că au surse suficiente de apă, alimentându-se inclusiv de la acest service auto.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?