Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Un ciclist paralimpic a primit un cadou nepotrivit pe post de premiu

16 aug. 2023,, 19:30   Sport
2326 0

Un campion mondial a fost premiat cu două ceasuri, deși are brațele amputate. Ricardo Ten Argiles, un ciclist paralimpic din Spania s-a impus la categoria C1 din cadrul Campionatelor Mondiale de paraciclism de la Glasgow, iar un videoclip cu momentul în care i-a fost oferit premiul s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Lui Ricardo i-au fost amputate ambele brațe și piciorul stîng, la vîrsta de doar opt ani, după ce a fost electrocutat de fire de înaltă tensiune, r, scrie sport.hotnews.ro.

Ricardo a cîștigat al cincilea său titlu mondial la paraciclism pe pistă în cursa C1 scratch și o medalie de aur în proba de contratimp pe șosea.

În vîrstă de 47 de ani, Ten Argiles a primit și un premiu din partea sponsorului: două ceasuri Tissot.

Deși internauții consideră că momentul din timpul ceremoniei de premiere a fost stînjenitor, sportivul a primit zîmbitor cadoul, iar apoi a postat un videoclip în care poartă ceasul în jurul bicepsului și glumește cu un prieten: „Ricardo, cît este ceasul?” / „Este timpul campionului mondial”.


„Sînt foarte fericit că am cîștigat două ceasuri Tissot, unul pentru fiecare braț, dar mai ales pentru ceea ce înseamnă pentru ciclismul paralimpic", a scris el pe Twitter.

0
0
0
1
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?