Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Succesul a fost de partea luptătorilor moldoveni la gala FEA

20 sep. 2022,, 17:22   Sport
1624 0

Succesul a fost de partea luptătorilor moldoveni la gala FEA, din acest weekend. Vitalie Matei și Dumitru Sîrbu au ieșit victorioși în principalele bătălii ale evenimentului.

Cel mai așteptat duel al serii a fost cel dintre Vitalie Matei și turcul Samet Erdemir. Luptătorul moldovean a obținut victorie, după decizia luată în unanimitate de arbitrii turneului.

Vitalie MATEI, LUPTĂTOR: “Eu doresc să lupt, indiferent cu cine și pentru ce. Dacă vor să mă bată, eu sunt aici. Vreau să lupt cu campionul. Eu cred că va fi o lupta foarte bună.” Și Dumitru Sîrbu, care a avut că adversar tot un sportiv din Turcia, a obținut victorie. Luptătorul nostru a finalizat bătălia înainte de finalul timpului regulamentar.

Dumitru SÎRBU, LUPTĂTOR: “Eu am spus că voi învinge. Da, a fost o lovitură prin surprindere. Am fost sigur în propriile forțe și am luptat până la final.” Cu o victorie s-a ales și Artiom Livadari. Sportivul moldovean, care acum câteva luni a devenit vicecampion mondial la muay thai, l-a făcut knockout pe turcul Fatih Erman.

Artiom LIVADARI, LUPTĂTOR: “Scopul meu este să ajung cît mai sus. Doar victorie.” În cadrul turneului organizat de FEA s-au disputat 13 lupte. Cinci dintre acestea s-au desfășurat confrom regulilor de kickboxing, iar celelalte opt în baza reguilor MMA.


0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?