Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Sheriff Tiraspol, pregătit de luptă

17 aug. 2021,, 07:45   Sport
2167 0

Sheriff Tiraspol este gata să producă o surpriză şi în play-off Ligii Campionilor şi să o elimine şi pe Dinamo Zagreb. "Viespile" și-au studiat adversarul și abia așteaptă să demonstreze de ce sînt în stare în fața echipei care a evoluat de 7 ori în faza grupelor acestei competiții.

"Înțeleg că e un adversar redutabil. Este o echipă care joacă, practic, în aceeași componență în ultimii doi ani. Este acea echipă care o învingea pe Tottenham anul trecut. Evident, ne va face plăcere să jucăm cu un asemenea adversar și să ne măsurăm forțele cu el", a menţionat Iurii Vernidub, antrenor Sheriff Tiraspol.

"Știu că nu e ușor să ajungi atît de departe în această competiție. Am avut o săptămînă ca să ne pregătim. Am încredere în echipa mea. Cu toții sîntem convinși că putem face meciuri bune", a spus Luvannor Henrique, atacant Sheriff Tiraspol.

Dinamo Zagreb nu se consideră favorită înaintea confruntării din această seară dar chiar şi aşa gruparea croată a venit la Tiraspol după victorie.

"Sheriff este o echipă foarte tare, foarte competitivă. Ne așteptăm la un meci extrem de greu. Au jucători de calitate în atac. Sunt buni și în apărare, cu jucători rapizi", a precizat Damir Krznar, antrenor Dinamo Zagreb.


"Ne așteptăm la un meci dificil. Sheriff este o echipă bună. Au jucători buni și trebuie să fim pregătiți la maxim de acest meci", a menţionat Mislav Orsic, mijlocaș Dinamo Zagreb.

Din lotul Sheriff-ului va lipsi căpitanul Frank Castaneda, care este suspendat.

Meciul primei manșe din play-off-ul Ligii Campionilor Sheriff Tiraspol - Dinamo Zagreb va începe la ora 22:00 și va fi transmis în direct de PRIME, unde va avea comentariul în limba romînă și CANAL 3, unde va fi comentat în rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?