X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sheriff Tiraspol s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Republicii Moldova

3 noi. 2023,, 09:15   Sport
2348 0

Sheriff Tiraspol este cu un pas mai aproape de al treilea trofeu consecutiv în Cupa Republicii Moldova. Campioana în exercițiu s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei, după ce a trecut de FCM Ungheni.

Fotbaliștii clubului Sheriff Tiraspol nu au întîmpinat dificultăți în partida cu FCM Ungheni. Fernandes, Luvannor, Garanaga și Forov au înscris, iar echipa antrenată de Roman Pilipciuc a învins cu 5 la 0.

În același timp, FC Bălți s-a impus în duelul cu FC Constructorul. Gruparea pregătită de Veaceslav Rusnac și-a păstrat poarta neatinsă și a marcat de șapte ori, notează Noi.md cu referire la tvrmoldova.

Dacia Buiucani a trecut de CS Real Succes, iar FC Florești a fost învinsă, la loviturile de departajare, de FC Victoria. În timpul regulamentar, ambele cluburi au marcat cîte un gol.

În sferturile de finală, Sheriff Tiraspol se va confrunta cu FC Victoria. Milsami Orhei are programat duelul cu Zimbru Chișinău, Dacia Buiucani se va bate cu FC Bălți, în timp ce Petrocub Hîncești o va întîlni pe FC Stăuceni. Prima manșă se va juca în martie, iar returul va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

7
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?