X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Serena Williams a fost eliminată de la Australian Open

23 ian. 2019,, 12:40   Sport
2255 0

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, locul 7 WTA, scor 4-6, 6-4, 5-7. Americanca a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de set.

La conferința de presă de după meci, Serena Williams a vorbit despre duelul contra Karolinei Pliskova și a lăudat modul în care cehoaica a jucat pe final.

„Ea a jucat cel mai bun tenis al ei spre finalul meciului. Nu cred că a avut vreo legătură cu problema mea la gleznă. Cred că a lovit mingea foarte bine. Cred că la punctele mele de meci a jucat cu ochii închiși. A trimis mingea pe linie. Pur și simplu nu i-a mai păsat. E clar că am făcut greșeli, dar a jucat foarte bine.

La mingile de meci nu am făcut nimic greșit. Am fost agresivă, dar ei nu i-a mai păsat și a trimis mingea pe linie. A dat un as și a mai avut și un serviciu de nereturnat. Am făcut tot ce am putut. În acele momente, a jucat cel mai bun tenis al ei.

Nu mă simt bine cînd pierd. Dar cum am mai spus, la 5-1, ea a jucat ca și cum nu i-ar păsa. Nu am văzut niciodată așa ceva”, a declarat Serena Williams la conferința de presă, potrivit WTA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?