X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Serena Williams a născut cel de-al doilea copil

24 aug. 2023,, 00:30   Sport
2239 0

Serena Williams și Alexis Ohanian au devenit părinți pentru a doua oară. Fosta tenismenă a născut o fetiţă.

Serena Williams și Alexis Ohanian au devenit părinți pentru a doua oară. Fosta tenismenă a născut o fetiţă, care a primit numele Adira River Ohanian, potrivit unui anunț făcut marți, 22 august, de cuplu.

„Bine ai venit, Adira River Ohanian”, a anunțat soţul Serenei, Alexis Ohanian, într-o postare pe pagina sa oficială de Instagram, în care a atașat o serie de fotografii cu bebelușul.

„Sînt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fată nou-născută fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă”, a scris Alexis Ohanian, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Serena Williams, 41 de ani, și Alexis Ohanian, 40 de ani, au anunțat pe 1 mai că vor deveni din nou părinți, pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York, la Met Gala.


Cîştigătoare a 23 de turnee de Grand Slam, Serena Williams s-a retras din tenis în 2022 după US Open. Fosta tenismenă și soțul ei, cofondator și președinte executiv al platformei Reddit, mai au o fetiță, Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017.

6
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?