X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Selecționata Moldovei de rugby va juca cu Serbia

5 oct. 2023,, 09:30   Sport
3952 0

Jucătorii echipei naționale de rugby a Republicii Moldova se pregătesc de un nou meci pe arena internațională, cel cu Serbia de sîmbătă, însă nu ezită să urmărească în paralel și cea mai importantă competiție cu balonul oval, Campionatul Mondial din Franța.

După aproape o lună de la startul turneului final, "haiducii" au dezvăluit echipele favorite și spun că urmăresc meciurile cu mult entuziasm.

"Ca de fiecare dată favorită pentru mine este Africa de Sud. Sper mult că vor fi campioni și de această dată. Dar mai am o ehipă aproape de suflet la acest turneu - Georgia", a dezvăluit rugbystul Igor Mișin, notează Noi.md cu referire la Moldova 1.

"Favorita nu este doar Irlanda, mai e Africa de Sud, Franța pentru că joacă acasă. Părerea este că Irlanda va deveni campioană, iar Franța va ajunge cel puțin în finală", a declarat rugbystul Cristian Buzenco.

"Cred că francezii, irlandezii și neo-zeelandezii vor lupta pentru titlul mondial, cred că aceste echipe vor fi printre primele 3 clasate", a afirmat Veaceslav Titica, selecționerul echipei naționale de rugby


Campionatul Mondial de Rugby a început pe 8 septembrie, iar de joi încep meciurile ultimei etape a fazei grupelor.

0
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?