X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Nurmagomedov a reacționat la plecarea luptătorului rus MMA din UFC

29 oct. 2022,, 16:00   Sport
2317 0

Fostul campion al Campionatului absolut de luptă (UFC), Khabib Nurmagomedov, a reacționat la anunțul luptătorului rus de arte marțiale mixte (MMA), Askar Askarov, privind plecarea din UFC din motive de sănătate.

"Ești cel mai bun, frate", a scris Nurmagomedov în comentariile la mesajul lui Askarov.

"Datorită faptului că revenire mea a fost întîrziată din motive de sănătate, iar lupta cu Brandon Royval a fost ultima în contract, am cerut UFC să mă elibereze, la care am primit un răspuns pozitiv. În primul rînd vom pune în ordine sănătatea și apoi vom vedea", a spus Askarov mai devreme pe rețeaua de socializare.

Askarov, care concurează în cea mai ușoară categorie de greutate, trebuia să lupte cu Raival pe 15 decembrie la Las Vegas, dar rusul a refuzat să lupte. Vara el s-a retras și din lupta cu Alex Perez.

Askarov are în palmares 15 lupte MMA, pe 13 dintre care le-a cîștigat.


Anterior, Vasily Vakulenko, cunoscut sub numele de Basta, și-a împărtășit părerea despre pierderea luptătorului rus de arte marțiale mixte, fost campion al Campionatului absolut de luptă (UFC), Petr Yan, în fața americanului Sean O'Malley la un turneu din Abu Dhabi.

Pe 22 octombrie, O'Malley l-a învins pe rusul Peter Yan printr-o decizie divizată într-un meci în categoria ușoară la turneul UFC 280 din Abu Dhabi.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?