X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Manchester United, de neînvins în Premier League

21 feb. 2022,, 10:30   Sport
2079 0

Manchester United continuă seria meciurilor fără a pierde în Premier League. "Diavolii roșii" au învins pe Leeds United după un meci tensionat din cadrul etapei cu numărul 25 a campionatului.

Manchester United s-a impus pe terenul adversarului cu scorul de 4-2. Oaspeții conduceau la pauză cu 2-0. Harry Maguire a marcat primul gol în minutul 35, iar în prelungirile primei reprize Bruno Fernandes a dublat avantajul echipei sale, transmite Noi.mdcu referire la publika.md.

Leeds United nu s-a dat bătută și după pauză a reușit să egaleze. Gazdele au marcat două goluri într-un interval de doar minut prin Rodrigo și respectiv Raphinha.

Manchester United și-a revenit după șoc și a reușit pînă la final să smulgă victoria. În minutul 70, Fred a readus echipa oaspete în avantaj, iar peste 18 minute tînărul atacant suedez Anthony Elanga a stabilit scorul final.

Manchester United, care este neînvinsă de aproape două luni în Premier League, și-a consolidat locul patru în clasament, fiind la patru puncte de podium.


"Diavolii" se vor pregăti de următorul meci cu moralul ridicat. Gruparea engleză va disputa miercuri seara meciul tur cu Atletico Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Partida se va juca în capitala Spaniei și va fi transmisă în direct de PRIME și CANAL 3 cu începere de la ora 22:00.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?