Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Manchester United a pierdut un jucător important din lot

4 noi. 2023,, 11:15   Sport
1594 0

Manchester United trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere al rezultatelor, iar recent, „diavolii roșii” l-au pierdut pe unul dintre cei mai importanți jucători din lot, scrie sport.hotnews.ro.

Manchester United a suferit 4 eșecuri în ultimele 7 partide disputate în toate competițiile, iar situația de la echipă a devenit destul de tensionată.

United a fost umilită pe teren propriu de rivala Manchester City (3-0) și a fost eliminată și din Cupa Ligii Angliei, pe Old Trafford, de Newcastle United, scor 3-0.

Antrenorul Erik ten Hag este în continuare susținut de conducerea grupării de pe Old Trafford, însă echipa a primit o nouă lovitură, după ultimul meci jucat.

Casemiro a resimțit niște dureri la pauză, iar ten Hag a fost nevoit să îl înlocuiască cu Sofyan Amrabat.


După mai multe investigații medicale, s-a constatat că jucătorul brazilian în vîrstă de 31 de ani a suferit o accidentare la muşchii ischiogambieri, asta deși abia revenise pe teren chiar la meciul cu Newcastle, după ce a acuzat niște probleme medicale și la întoarcerea din cantonamentul Braziliei.

Potrivit presei din Anglia, Casemiro ar urma să lipsească mai multe săptămîni.

Aproximativ 71 de milioane de euro au achitat cei de la Manchester United în schimbul lui Casemiro, în vara anului 2022.

63 de apariții, 11 goluri și 7 pase decisive sînt cifrele mijlocașului brazilian la Manchester United.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?