X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Djokovic, despre planurile sale după ce se va retrage din tenis

18 ian. 22:30   Sport
2898 0

Novak Djokovic a dezvăluit recent că scrie o carte și că are în plan o alta, pentru cînd se va retrage din tenis. Sîrbul a publicat deja o carte în care detaliază ceea ce l-a ajutat să devină, potrivit unora, cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile, precum și parcursul său pînă acolo.

Cartea se numește "Serve to Win" (Servește pentru a cîștiga) și este o lectură interesantă despre modul în care Djokovic s-a transformat într-un jucător puternic mintal și fizic, care a cîștigat turneu de Grand Slam cu o ruptură de 3 cm la tendonul de la picior.

După ce l-a învins pe Dino Prizmic în primul tur la Australian Open, Djokovic a confirmat că scrie o carte care va fi o continuare a cărții Serve to Win, deci va conține mai multe detalii despre cariera sa în tenis, notează Noi.md cu referire la jurnalul.ro.

"Va veni o autobiografie. Cu toate acestea, înainte de autobiografie, va fi o altă carte pe care am început deja să o scriu independent, dar probabil că voi căuta ajutor pentru toate acestea. Ar trebui să fie o continuare a cărții "Serve for Win", va fi despre nutriție, recuperare, antrenament, deci mai tehnică în natură", a spus sportivul.

În ceea ce privește cea de-a doua carte sau autobiografia, aceasta va fi finalizată doar după ce Djokovic se va retrage. El speră ca acest lucru să nu se întîmple prea curînd.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?