X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Djokovic, acuzat de dopaj după confruntarea din Kosovo

2 iun. 2023,, 16:15   Sport
2523 1

Unul dintre cei mai buni jucători de tenis ai epocii moderne, Novak Djokovic, continuă să se confrunte cu atacuri și acuzații în urma apelului său în legătură cu evenimentele din Kosovo. El a fost suspendat în urma declarației sale de susținere a sîrbilor din Kosovo, iar acum intervin și acuzațiile de dopaj.

Vă reamintim că, după meciul din primul tur, Djokovic a scris pe cameră: "Kosovo - inima Serbiei. Nu violenței!".

Declarația lui Djokovic a provocat o furtună de indignare în Occident, în anumite cercuri. Ministrul sporturilor din Franța, care găzduiește turneul, l-a acuzat pe Djokovic, pentru că a interpretat declarația "Stop violenței" ca fiind foarte agresivă, relatează sports-express.

- Acest lucru este complet nepotrivit. Este un mesaj foarte agresiv, foarte politic. Avînd în vedere toate circumstanțele, nu ar trebui să fie permis. Jucătorii trebuie să respecte principiul neutralității. Nu ar trebui să se mai întîmple", a declarat ministrul francez.

Djokovic, la conferința de presă, a comentat succint încercarea de a-l educa, răspunzînd: "Am spus tot ce aveam de spus". Presei sîrbe, el a răspuns mai pe larg: "Nu sînt un politician și nu vreau să intru în dezbateri. Dar mă doare inima din cauza a ceea ce se întîmplă în Kosovo".


Un obiect rotund a fost văzut pe pieptul lui Novak în timpul meciului. Spre deosebire de multe sporturi, în tenis un sportiv este mereu în centrul atenției, iar ultimele descoperiri în domeniul farmacologic pot fi reperate la pauză.

În aparență, obiectul ar trebui să îmbunătățească postura și flexibilitatea, dar mulți l-au comparat cu un reactor cu arc electric, un accesoriu din lumea Marvel. Rețelele de socializare au cerut testarea jucătorului de tenis pentru dopaj.

Djokovic însuși nu a vrut să dezvăluie rețeta medicamentului, glumind pe seama lui Iron Man și mulțumind echipei sale medicale.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?