X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Novak Djokovic a stabilit un record mondial

7 apr. 13:40   Sport
1792 0

Sîrbul Novak Djokovic, de 24 de ori cîștigător de Grand Slam și numărul unu mondial, a stabilit un record mondial. El a devenit cel mai vîrstnic număru unu în clasamentul ATP din istoria tenisului.

Novak a depășit performanța legendarului jucător de tenis elvețian Roger Federer, care și-a încheiat cariera profesionistă în 2022. El a fost numărul unu în clasament la vîrsta de 36 de ani și 320 de zile. Acum, Djokovic are 36 de ani și 321 de zile.

Reamintim, Djokovic a organizat fără succes o serie de turnee americane pe terenuri dure. La turneul din seria Masters de la Indian Wells (SUA), Novak a pierdut senzațional în fața lui Lucky Louser în turul trei, relatează Noi.md cu referire la championat.com.

Sîrbul a fost învins de jucătorul Luca Nardi, un italian în vîrstă de 20 de ani, aflat pe locul 123 mondial. După aceea, Djokovic a decis să nu joace la Miami (SUA). Novak a justificat acest lucru spunînd că încearcă să "găsească un echilibru între programul personal și cel profesional".

Djokovic, în vîrstă de 36 de ani, va începe sezonul la turneul Masters de la Monte Carlo (Monaco), care va avea loc între 7 și 14 aprilie.

4
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?