Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Antoine Griezmann a vorbit deschis despre transferul lui Kylian Mbappe

7 sep. 2023,, 12:00   Sport
2258 0

Antoine Griezmann (32 ani) a fost întrebat la ultima conferință de presă despre situația coechipierului său de la echipa națională.

Superstarul lui Atletico Madrid este încîntat că Mbappe poate ajuta fosta campioană mondială în preliminariile pentru EURO 2024.

”Este un început de sezon foarte bun, iar el încearcă să fie într-o formă excelentă. Încep să-l cunosc și invers. Încerc să-l găsesc în spații. Kylian este un jucător grozav, o personalitate franceză foarte mare.

A fost tulburat în această vară, dar a răspuns prezent de la Toulouse. E bine pentru noi, dar și pentru PSG. Depinde de noi să ne asigurăm că se simte bine aici!”, a declarat Antoine Griezmann, citat de digisport.ro

Kylian Mbappe nu mai e prioritatea lui Real Madrid

Deși transferul lui Kylian Mbappe a fost, probabil, cel mai așteptat al verii, Florentino Perez a hotărît să nu mai ia niciun atacant la Real Madrid în afară de Joselu vara aceasta, o decizie extrem de controversată. Totuși, vicecampioana Spaniei va achiziționa un vîrf vara viitoare.


Însă, conform presei spaniole, ținta principală a verii pentru Real Madrid nu va fi superstarul lui PSG, ci cel al lui Manchester City, Erling Haaland (22 de ani). Motivul principal este legat de clauza de reziliere a norvegianului, de 200 de milioane de euro, care va fi valabilă întreaga vara viitoare. Astfel, madrilenii nu ar mai trebui să negocieze și cu Manchester City, ci doar cu golgheterul norvegian.

În schimb, pentru transferul lui Mbappe, mai ales dacă francezul își prelungește între timp contractul, negocierile vor fi mult mai dificile, avînd în vedere relația rece dintre PSG și Real Madrid.

2
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?