Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ziua Ușilor Deschise la Banca Națională

24 aug. 2023,, 19:30   Societate
2679 0

Banca Națională își va deschide ușile pentru publicul larg pe 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova.

Toți doritorii vor putea admira colecția de monede comemorative și să afle detalii despre semnele de siguranță a leului moldovenesc, dar și despre cum ar putea face parte din echipa băncii centrale.

Evenimentul sprijină sentimentul civic al publicului, legat de leul moldovenesc și alte valori istorice ale țării noastre. Astfel, vizitatorii vor face o incursiune în istoria monedei naționale, care în acest an împlinește 30 de ani de la punerea sa în circulație. Ei vor afla care sunt elementele de siguranță ale leului moldovenesc și cum poate fi verificată autenticitatea bancnotelor, iar în final copiii vor primi cîte un „Îndrumar de educație financiară”, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Ziua ușilor deschise face parte din comunicarea tansparentă și prietenoasă a Băncii Naționale către public despre activitatea sa desfășurată cu dedicație pentru cetățeni.

Astfel, copii, tineri și maturi de orice ocupație, interesați de activitățile BNM, sunt așteptați la Banca Națională între orele 09:00 și 16:00.


Accesul în sediul BNM va fi permis în baza buletinului de identitate (pentru maturi), iar excursiile vor avea loc la fiecare oră fixă.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?