X 
Eurovision stiri: 514
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4004

Ostalep: „Pe Spînu îl așteaptă șase dosare penale”

9 apr. 2023,, 13:00   Politică
6472 2

Fostul viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar acum secretar general al Administrației Prezidențiale a Moldovei, Andrei Spinu, poate fi tras la răspundere penală pe șase capete de acuzație, și aproape toate vor avea finalitate.

Această opinie a fost exprimată de politologul, analistul, directorull Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Afaceri de Securitate, expertul în securitate, fostulul viceministru de externe Valeriu Ostalep în cadrul emisiunii„Po factam s Iuliei Fedorovoi”, transmite Noi.md.

Prezentatoarea: ”Ce îl așteaptă pe Andrei Spînu? Pe numele lui au fost pornite patru dosare penale, sau trei”.

Valeriu Ostalep: „Îl așteaptă șase dosare penale”.

Prezentatoarea: „Și credeți că măcar unul dintre ele va fi dus pînă la capăt?”.


Valeriu Ostalep: „Cred că aproape toate”.

Anterior s-a aflat că împotriva lui Andrei Spinu au fost deschise cel puțin trei dosare penale. Secretarul general al administrației prezidențiale a spus că a aflat despre anchetă din declarațiile publice ale lui Cavcaliuc și Șor. Potrivit oficialului, acest lucru a fost pus la cale de către foștii angajați ai Serviciului de Informații și Securitate, în special, fostul șef al instituției, Alexandru Esaulenco. Andrei Spînu a declarat că este hărțuit de hoții care au fugit din țară în complicitate cu forțele de ordine ale țării, oamenii care au conlucrat cu regimul lui Plahotniuc.

53
4
0
1
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?