Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4020

Va prelua Spînu fotoliul de premier? Năstase: O astfel de zi nu va veni

2 mai. 09:56   Politică
2337 0

Andrei Năstase consideră că Andrei Spînu nu va prelua fotoliul de premier.

Politicianul a declarat în cadrul emisiunii „Rezoomat” cu Ileana Pîrgaru că nu „am scăpat de un Plahotniuc, ca să aducem altul”.

Viitorul candidat la prezidențiale a mai lăsat de înțeles că va protesta dacă asemenea desemnare va exista. Totodată, Năstase și-a amintit de protestele desfășurate atunci cînd fostul lider democrat Vlad Plahotniuc voia să devină prim-ministru, transmite realitatea.md

„Nu va fi această zi. Eu voi fi cel care va fi pe scările Guvernului, Președinției. Vă amintiți cum a vrut să fie Plahotniuc premier? Cine a fost în stradă? Eu și colegii mei, apoi întreaga societate, care era de stînga, de dreapta.

Trebuie să avem un Guvern. Decizia doamnei președinte a fost actualul. Ce să-i faci? Avem niște circumstanțe. Nu putem admite ca un alt Plahotniuc să guverneze acest stat. Am scapăt de unul, să aducem altul”, a declart Andrei Năstase în studioul RLIVE TV.


Ex-liderul Platformei Demnitate și Adevăr a mai anunțat marți seara că intenționează să candideze la prezidențialele din toamna anului 2024.

24
2
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?