Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

Opinie: Liderii opoziției folosesc situația legată de „Open Dialog” pentru a se victimiza

13 noi. 2018,, 07:32  
4690 1

Liderii PAS și PPPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase, folosesc de minune lucrările comisiei parlamentare de anchetare a presupusei finanțări a unor partide politice de către Fundația „Open Dialog” pentru a se victimiza.

De această părere este analistul politic Anatol Țăranu, transmite IPN.

Potrivit lui, tot ce fac politicienii în această perioadă are o legătură directă cu viitoarea campanie electorală. Potrivit lui, Maia Sandu face același lucru destul de reușit. „Ea lovește din răsputeri în mingea care i-a fost ridicată la fileu de către oponenții politici. Cum poți să faci o comisie parlamentară în ajunul campaniei electorale, comisie parlamentară plină de oponenți politici ai Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase și ei trebuie să-i examineze?”, se întreabă Anatol Țăranu.

Analistul spune că liderii opoziției încearcă să se joaca cu oponenții lor politici. „Se invocă secretul de stat. Care secret de stat? Hai să fim serioși! Toate aceste lucruri sînt cunoscute presei”, a spus Anatol Țăranu în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika TV.

Jurnalistul Constantin Olteanu este de părere că în spatele acestor acțiuni se ascunde faptul că nu Maia Sandu ia hotărîrile pe care le face publice. Undeva în altă parte se hotărăște ce să facă Maia Sandu. „Mi se pare mie că Maia Sandu se teme de anumite întrebări în cadrul comisiei și că e mai bine să-și vocifereze mesajul la ușa Parlamentului, decît să meargă acolo și să fie pusă în situația de a răspunde la niște întrebări destul de incomode, bănuiesc eu”, notează Constantin Olteanu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?