X 
Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Usatîi: ”În cel de-al doilea tur cetățenii de rînd vor vota pentru dezvoltarea localităților”

7 noi. 2023,, 14:05   Politică
2482 0

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a comentat rezultatele alegerilor locale din 5 noiembrie, dar și modul în care autoritățile au desfășurat acest scrutin.

În cadrul unei conferințe de presă, Usatîi a mulțumit tuturor cetățenilor care au votat pentru candidații Partidului Nostru, dar și echipei formațiunii politice care a muncit pentru a-i promova pe acești candidați în campania electorală, notează Noi.md cu referire la stiri.

„Partidul Nostru a fost unicul partid care a mers la aceste alegeri locale cu zeci de candidați și nu cu sutele și miile cum au făcut alte partide. Mulțumesc tuturor candidaților care au învins în primul tur și care au pus suflet în cadrul acestor alegeri locale”, a spus Usatîi.

Usatîi a menționat și despre rezultatele alegerilor de la Bălți, în urma cărora în turul doi ar urma să acceadă candidata independentă Arina Corșicova și candidatul desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Alexandr Petkov.

„Partidul Nostru este pregătit pentru turul doi al alegerilor locale din Bălți și vreau să spun că, potrivit rezultatelor primului tur, autoritățile din R. Moldova nu au fost pregătite pentru organizarea acestui scrutin. Ei ba au înregistrat unii candidați, ba i-au scos de pe liste. În cel de-al doilea tur, nu puterea va decide ce se va întîmpla în țară, dar cetățenii de rînd care vor vota pentru dezvoltarea localităților”, a mai spus Usatîi.


Reamintim că, pe 5 noiembrie, în Republica Moldova au avut loc alegerile locale generale.

După închiderea secțiilor de votare, Comisia Electorală Centrală a anunțat că au fost înregistrate 220 de încălcări și incidente.

1
0
0
2
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?