Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un candidat independent de la Bălți cere renumărarea voturilor

7 noi. 2023,, 13:57   Politică
2984 0

Candidatul independent la funcția de consilier municipal, Nicolai Usatîi, a făcut o declarație prin care afirmă că pune la îndoială corectitudinea numărării voturilor la alegerile pentru Consiliul local Bălți și cere renumărarea voturilor.

Nicolai Usatîi a făcut declarația pe rețelele de socializare după ce a depus o cerere la Comisia Electorală de Circumscripție a municipiului Bălți. El a spus că are informații că i-au lipsit cîteva voturi pentru a accede în Consiliul municipal, transmite esp.md.

"Au existat informații că îmi lipsesc nouă voturi. Mă îndoiesc de corectitudinea numărării voturilor. Am înregistrat o cerere și cer să fiu anunțat despre recalcularea voturilor și numărarea corectă", a declarat Niсolai Usatîi.

Președintele Comisiei electorale de circumscripție Bălți, Svеtlana Colesnic, a confirmat pentru "SP" faptul că cererea a fost depusă.

"Ieri am primit într-adevăr o cerere din partea lui Nicolai Usatîi. Aceasta a fost trimisă la CEC pentru examinare și decizie. Dacă primim o instrucțiune de renumărare a buletinelor de vot, o vom face", a dat asigurări Svetlana Colesnic.


1
0
1
1
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?