X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Trump sau Biden? Cine este preferatul lui Vladimir Voronin

6 feb. 06:00   Politică
4993 0

La viitoarele alegeri prezidențiale din Statele Unite ale Americii s-ar putea să câștige fostul șef al statului american, republicanul Donald Trump.

Această opinie a fost exprimată de fostul președinte al Republicii Moldova, liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin, la unul dintre posturile de televiziune, relatează Noi.md.

El a precizat că anterior avea alte personalități favorite în străinătate, cum ar fi Fidel Castro și alții.

Dar, după cum a subliniat Vladimir Voronin, putem spune că Donald Trump este un bărbat adevărat, un om al cuvîntului, un om al acțiunii, o persoană cu caracter.

Potrivit lui Vladimir Voronin, Biden nu este o figură independentă, ci este condus de comitetul de stat major al generalilor americani și de alte persoane care iau decizii.


"La ei există un sistem complicat. Nu este vorba că președintele este deja atît de autonom, atît de independent, încît poate face totul. Nu. El este foarte mult dependent de alții", a declarat fostul președinte al Moldovei și liderul PCRM.

În opinia sa, în plus, Biden nu a realizat nimic în timpul președinției sale, în nici o problemă, și s-ar putea ca viitoarele alegeri să fie cîștigate de Trump.

"Acest lucru se observă cu siguranță din desfășurarea campaniei electorale, din propaganda, campania electorală care are loc în America. Aceasta este viziunea mea", a declarat Vladimir Voronin.

20
2
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?