Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sturza: ”Votați cu cei care au vopsit poarta, măturat în fața casei și care nu vă promit comodromuri”

31 oct. 2023,, 09:59   Politică
2749 2

Fostul premier al Republicii Moldova, Ion Sturza spune că să faci politică este o muncă foarte grea, pentru că asta ar însemna să asculți, să mergi din casă în casă, să ajungi la fiecare om.

”A cîta oară primesc mesaje - așteptăm cu nerăbdare comentariile dumneavoastră. Cu cine să votăm? Vă spun sincer, nu știu! De o vreme, nu mă mai descurc în treburile „pe dinăuntru” ale Moldovei. O stare ciudată, instinctele încă vor cu „ai noștri”, dar creierul tot mai des le dă dreptate la „ai lor”. Și trebuie să fim sinceri, nu toți „ai lor” sînt niște ticăloși sau mancurți. Da, să faci politică este o muncă foarte nasoală. Asta ar însemna să asculți, să mergi din casă în casă, să ajungi la fiecare om. Acel om vrea să fie curtat, răsfățat - și de ce nu? - corupt financiar sau intelectual”, a scris Sturza pe pagina sa de facebook.

Însă, potrivit fostului premier, unii consideră a a da o ”lege”, a mai interzice ceva de la fel muncă politică.

”Dar... Unii consideră că a mai da o „lege”, a mai interzice ceva e muncă „politică”. Nu, fraților, e o iluzie optică, care stîrnește doar confuzie, și nu este deloc sustenabilă pe termen mediu și lung. Mediu - anul 2024 și lung - 2030. E un master plan pentru „viitorii”. Așa că votați cu cei care au vopsit poarta, măturat în fața casei, au pantalonii cîrpiți, știți voi unde, și care nu vă promit „cosmodromuri”. Mai rar așa ceva printre candidați? Atunci, vopsiți-vă voi poarta, măturați în fața casei, îmbrăcați nădragi curați și hai spre un viitor mai bun și luminat! Fără ei, politicienii”, a mai spus Sturza.

Reamintim că pe 5 noiembrie avem alegeri locale generale, cînd moldovenii își vor alege primari noi în localitățile care trăiesc, dar și consilieri municipali sau locali.

21
2
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?