Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Pro Moldova a depus la CEC semnăturile pentru înregistrarea lui Candu

10 sep. 2020,, 17:28   Politică
2147 3

Partidul Pro Moldova a depus listele de subscripție cu semnăturile colectate pentru susținerea candidatului Andrian Candu la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie. Cei din Pro Moldova au colectat peste 25.000 de semnături.

Andrian Candu susține că semnăturile au fost colectate cu respectarea rigorilor în contextul pandemiei COVID-19. Prezent la CEC, acesta a mulțumit celor care „și-au dat deja votul” pentru el.

Cît privește campania electorală, Candu își exprimă speranța că aceasta va fi una competitivă.

„Problemele cu care se confruntă oamenii și situația din țara constituie subiectul cel mai de importanță pentru confruntare. Ca și în orice competiție, să cîștige cel mai bun, cel care are cea mai mare încredere a cetățenilor. Cu siguranță, competiția nu va fi una ușoară, dar eu în calitate de candidat voi avea toată diligența necesară pentru a fi corect. Să fie o competiției a ideilor, a viziunilor, a experienței și a echipei. Cursa nu va fi una ușoară, cel puțin noi vom avea și eu voi avea diligența necesară pentru a fi corecți și a nu depăși limitele eticii. Să fie o competiție a ideilor, echipei și experienței”, a declarat Candu.

Amintim că pînă la moment președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, și liderul Platformei DA, Andrei Năstase, au fost înscriși în cursa electorală, aceștia fiind primii care au mers la CEC cu listele de subscripție cu semnăturile colectate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?