Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Platforma DA îi răspunde lui Usatîi, care spune că Năstase ar fi primit bani de la Dodon

12 noi. 2020,, 10:11   Politică
6191 7

Renato Usatîi a declarat în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV că Igor Dodon ar fi cheltuit sume impunătoare pentru așa-numiții "candidați spoileri" de la aceste alegeri prezidențiale. Platforma DA dezminte aceste acuzații.

În contextul declarațiilor lui Renato Usatîi, prin care susținea că Igor Dodon ar fi achitat în prezidențiale doi candidați spoiler cu inițialele V.I. și A.N., deputatul Igor Munteanu a oferit pentru Paranteze.md un scurt comentariu.

„Aceste acuzații urmează să fie și probate, altminteri Andrei Năstase urmează să-l reclameze pe autorul acestor zvonuri pentru defăimare. Dacă Usatîi nu va uita pînă mîine ce a spus la emisiune ar trebui să prezinte dovezile afirmațiilor sale.” ne-a comunicat Igor Munteanu.

Și Alexandr Slusari a venit cu o reacție pe o rețea de socializare. Acesta spune că și-ar dori să lase confruntările după 15 noiembrie, dar după atacul lui Renato Usatîi de ieri seara a fost determinat să nu tacă.

„Domnule fost candidat la președinție, dacă nu furnizați dovezi ale declarației pe care ni le-ați adresat, atunci nu sînteți decît un balabol. Ești un ticălos și un netrebnic. Ați insultat întregul partid Platforma DA și toți activiștii noștri.


Același partid, al cărui lider în 2014 a fost poate singurul activist pro-european, care a declarat public că partidul „PARUS” a fost eliminat ilegal de la alegeri. Singurul partid care nu a dezertat la 24 aprilie 2016 de la proteste, cînd ai fugit din țară pentru a doua oară și ai abandonat tovarășii de arme.

Partidul care a fost singurul care a sprijinit în mod deschis consilierii municipali ai Partidului Nostru din Bălți, care au intrat în grevă a foamei, fiind sub o presiune incredibilă din partea lui Plahotniuc. Oamenii noștri v-au adus apă și pături. Pe vremea aceea stăteai la Moscova.

Partidul ai cărui activiști au fost atacați fizic de oamenii din Shor în Orhei. Atunci erai și în vacanță la casa ta la Moscova. Am văzut dovezi că ai fost prieten cu Plahotniuc.

Toată țara știe că ai fost consilierul lui Filat. Am auzit că ai negociat cu consilierul lui Plahish despre întoarcerea sa. Toată lumea știe cum l-ați susținut pe Dodon în 2016. Plahotniuc a făcut același lucru atunci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?