X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

PAS e emis o declarație în urma nemulțumirilor exprimate de Emilian Crețu

28 iul. 2023,, 14:55   Politică
4206 0

Scandalul din jurul desemnării candidatului PAS la funcția de primar al satului Negureni, Telenești, a ajuns în atenția Biroului Permanent al formațiunii.

După ce actorul Emilian Crețu a criticat faptul că actualul primar din Negureni, de unde este originar și actorul, nu a fost susținut de PAS pentru un nou mandat la șefia Primăriei, reprezentanții formațiunii au declarat că vor analiza problema.

"Biroul Permanent Național PAS s-a sesizat referitor la procesul de desemnare a candidatului la funcția de primar din satul Negureni, raionul Telenești, şi anunţă că, în conformitate cu prevederile statutare, decizia trebuie aprobată la ședința Biroului. După luarea deciziei, aceasta va fi anunţată public", se arată în declarația PAS.

Menționăm că într-o postare publică, Emilian Crețu a adus critici partidului de guvernare, dar și șefei statului, pentru faptul că ar adopta decizii în mod netransparent și că ar încerca să scape de oamenii incomozi. Crețu s-a arătat indignat că partidul susține un alt candidat la funcția de primar de Negureni, în condițiile în care actualul edil Ion Popa este membru PAS.

6
2
1
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?