Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Maia Sandu se pregătește pentru înfrîngere, la fel ca Robbie Williams?

6 oct. 2020,, 17:15   Politică
6510 1

Liderul PAS Maia Sandu a dat startul campaniei sale prezidențiale pe fundalul controversatei piese a cîntărețului britanic Robbie Williams „Supreme Love”.

Cîteva dintre frazele din acest cîntec au atras atenția observatorilor și experților: „And all the best women are married, All the handsome men are gay, You feeel deprived” (Și toate cele mai bune femei sînt căsătorite, Toți bărbații frumoși sînt gay, Te simți nenorocit), menționînd că oricît de mult ar încerca Maia Sandu să vorbească despre familia ei, oricum ajunge să vorbească despre LGBT.

Cu toate acestea, mult mai curioase ar putea fi concluziile privind eventualele analogii cu videoclipul lui Robbie Williams pentru această piesă.

Potrivit criticilor de muzică, pentru acest videoclip Robbie Williams a jucat rolul unui pilot retro fictiv Bob Williams, care participă la Formula 1 din 1970 și concurează pentru victorie alături de Jackie Stewart, care într-adevăr a participat la curse la acea vreme. Și Robbie nu ar fi el însuși dacă nu ar fi încorporat cîteva glume în videoclip. Eroul său își pierde titlul datorită faptului că este închis în toaletă la momentul nepotrivit.

Williams, în special, ajunge într-un accident, dar reușește să se reabiliteze cît mai curînd posibil. Dar, în cele din urmă, el totuși își pierde titlul și speranța de a cîștiga, deoarece face diaree înainte de start și apoi, nu poate apărea la start din cauza faptului că, printr-o greșeală ridicolă a managerului, se dovedește a fi blocat în rulotă.


Pe lîngă aceasta, în genericul de la urmă se raportează că, după o înfrîngere atît de umilitoare, Bob Williams a renunțat la sport, devenind un chitarist de blues.

Curios lucru, ce pași va întreprinde Maia Sandu dacă va fi învinsă la alegerile prezidențiale și ce va face cu cei care au sfătuit-o să folosească această melodie pentru campania prezidențială după ce va conștientiza rolul ei și va simți pe propria piele situația prin care a trecut eroul videoclipului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?