Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ion Ștefăniță a anunțat că aderă la un nou proiect politic

12 iun. 2023,, 11:49   Politică
3570 0

Ion Ștefăniță, expertul în domeniul patrimonial și fostul director Agenţiei de Inspectare şi Restaurare a Monumentelor a anunțat că aderă la noul proiect politic "Mișcarea Respect Moldova", notează Noi.md

”Mereu Vă spuneam că sunt deschis spre comunicare și colaborare, mereu Vă spuneam că e timpul să coborâm de pe baricade și să pornim o clacă națională. Moldova are tot potențialul pentru o dezvoltare durabilă, în acest sens am rămas acasă, în țară, și am insistat să schimb lucrurile pe domeniul meu de activitate, atât pe agenda urbană, cât și pe cea rurală. Când e unul nu-i putere, când suntem, 3, 30, 300, 3000, puterea crește.

În acest sens, Vă comunic, că azi 12 iunie 2023, ader la noul proiect politic "Mișcarea Respect Moldova". Rămân motivat și cu același crez, pentru un viitor la noi acasă.

Să fie cu Doamne ajută”, a scris Ion Șefăniță într-o postare pe pagina sa de facebook.

Reamintim că în noiembrie 2021, Ion Ștefăniță a fost demis din funcția de director al Agenției de Inspectare și restaurare a Monumentelor.


Atunci, Ștefăniță spunea că a primit un mesaj de la Serviciul resurse umane de la Ministerul Culturii în care a fost anunțat despre eliberarea sa din funcție. Șeful AIRM, susține că trebuie să se prezinte marți, 30 noiembrie, la minister pentru a lua cunoștință cu ordinul privind demiterea sa.

„După 12 ani de interimat al funcției, mîine este ultima mea zi de lucru în cadrul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. După acest mesaj primit, îi urez următorului manager general al AIRM succese în realizarea a cît mai multe fapte bune pentru domeniul culturii, patrimoniului cultural – istoric din R. Moldova”, a scris Ion Ștefăniță.

3
0
1
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?