COVID-19 : VACCINAȚI 1 006 241  INFECTAȚI 412 231 (+2834)   TRATAȚI 371 836     DECESE 10 542(+20)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 526
Coronavirus stiri: 7856

Directorul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor a fost eliberat din funcție

29 noi. 2021,, 13:36   Capitala
1575 0

Directorul interimar al Agenției pentru Inspectarea și Restaurarea Monumentelor (AIRM), Ion Ștefăniță, a fost demis din funcție printr-un ordin al Ministerului Culturii. Anunțul a fost făcut de acesta pe pagina sa de Facebook, notează Noi.md cu referire la agora.

Ștefăniță susține că a primit un mesaj de la Serviciul resurse umane de la Ministerul Culturii în care a fost anunțat despre eliberarea sa din funcție. Șeful AIRM, susține că trebuie să se prezinte marți, 30 noiembrie, la minister pentru a lua cunoștință cu ordinul privind demiterea sa.

„După 12 ani de interimat al funcției, mîine este ultima mea zi de lucru în cadrul Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor. După acest mesaj primit, îi urez următorului manager general al AIRM succese în realizarea a cît mai multe fapte bune pentru domeniul culturii, patrimoniului cultural – istoric din R. Moldova”, a scris Ion Ștefăniță.

Amintim că, la începutul lunii noiembrie curent, Ion Ștefăniță a declarat că va intra în greva foamei „direct din birou”, declarînd că în adresa instituției pe care o conduce s-ar face mai multe presiuni. Directorul interimar al AIRM a acuzat-o pe deputata PAS Liliana Nicolaescu-Onofrei că ar urmări destituirea sa din funcție, lucru negat de aceasta.

Ion Ștefăniță a deținut funcția de director interimar al AIRM din 9 noiembrie 2009.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X