X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Igor Dodon: "Opoziția trebuie să aibă o strategie comună pentru alegeri"

27 apr. 06:20   Politică
2952 2

Opoziția trebuie să aibă o strategie comună pentru alegerile prezidențiale și parlamentare din Moldova.

Despre aceasta a declarat fostul președinte al Republicii Moldova și președinte al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, menționînd că opoziția încă mai speră sincer că va reuși să ajungă la o înțelegere cu privire la un candidat comun și din acest motiv nu se va grăbi să înainteze propriul candidat la funcția de președinte.

După cum a explicat Igor Dodon, dacă nu vor reuși să ajungă la un astfel de acord și fiecare partid va avea propriul său candidat, atunci, bineînțeles, PSRM va înainta propriul său candidat la prezidențiale.

”Dar o strategie comună a forțelor sănătoase de opoziție este, totuși, necesară. Dacă vom lupta unii împotriva altora, Maia Sandu va câștiga din nou. Nu putem să permitem acest lucru”, a declarat liderul PSRM.

El a menționat că personal nu are prioritatea să candideze la alegerile prezidențiale.


”Pentru mine este mai apropiată puterea executivă, dar nu sînt atît de importante funcțiile, precum rezultatele. Totuși, cel mai important lucru, pe care trebuie să-l facem astăzi - este să înlăturăm acest regim. Și pentru aceasta avem nevoie de o strategie comună, iar noi purtăm discuții în acest sens și vom continua să le purtăm”, a spus Igor Dodon.

65
0
1
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?