Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Un fost premier ar putea candida la funcția de viitor președinte al Republicii Moldova

2 mai. 09:45   Politică
4500 0

Cel mai longeviv prim-ministrul al Republicii Moldova, Vasile Tarlev, ar putea candida, în toamnă, la funcția de șef al statului.

Potrivit lui Tarlev, o decizie clară în acest sens deocamdată nu a fost luată, însă dacă formațiunea politică din care face parte va lua o astfel de hotărîre, atunci acesta nu se va împotrivi, notează Noi.md.

”Eu voi accepta acea decizie care va fi adoptată în cadrul Partidului, dar vom fi deschise pentru dialog absolut cu toate forțele politice constructive. Noi vom fi activi nu doar la alegerile prezidențiale, dar și la cele Parlamentare. Decizia va primi colegial partidul, dar noi nu vom fi indiferenți. Noi vom fi activi, inclusiv la prezidențiale. Dacă va fi această inițiativă noi vom discuta, vom analiza plusurile și minusurile și mai apoi va fi expusă și părerea mea. Noi avem un scop clar că vom fi unii din cei mai activi din viața politică a țării”, a declarat Tarlev în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

De menționat că recent, cel mai longeviv premier al țării (2001-2008), Vasile Tarlev și-a anunțat revenirea în politică. Acesta a fost numit noul președinte al partidului „Viitorul Moldovei”.

22
1
2
1
19

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?