X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Franța nu va instaura democrația în Moldova în detrimentul său. Opinie

5 oct. 2021,, 12:30   Politică
3065 7

Franța nu va instaura democrație în Moldova, Ucraina, Rusia și alte țări, în detrimentul său deoarece comunitatea occidentală este o societate foarte flexibilă, compromisă și foarte închisă, care face doar ceea ce este în avantajul său.

Această opinie a fost exprimată într-un interviu cu Dmitri Gordon de miliardarul și fostul membru al Consiliului Federației Rusiei, bancherul, proprietarul Mezhprombank, investitorul internațional, persoană publică, politicianul Serghei Pugacev, declarat în căutare internațională, care în trecut a fost unul dintre prietenii cei mai apropiați ai președintelui rus Vladimir Putin, transmite Noi.md.

Răspunzînd la întrebări, Serghei Pugacev a spus că Crimeea, desigur, este ucraineană, dar nu este sigur că în timpul vieții noastre Rusia va întoarce Ucrainei Crimeea și Donbass.

"Avînd în vedere că comunitatea mondială este foarte flexibilă, eu nu sînt sigur că în timpul vieții noastre Rusia va întoarce Crimeea și Donbass Ucrainei. Eu trăiesc în Occident de foarte mult timp. I-am cunoscut pe toți președinții Franței, am comunicat cu ei foarte bine și foarte mult, am pregătit întîlniri cu ei, am fost membru al Grupului interguvernamental pentru relațiile dintre Rusia și Franța. Pot spune că Franța nu va instala democrație în Rusia sau Ucraina, Moldova sau oriunde, chiar și în Belarus, în detrimentul său. Aceasta este o societate foarte închisă în problemele sale, în politica sa socială și în alegerile sale. De exemplu, orice s-ar întîmpla astăzi în Rusia, președintele francez Macron nu va face niciodată ceva care nu va fi profitabil pentru viitoarele sale alegeri", a spus Serghei Pugacev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?