Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Dodon l-a felicitat pe Putin pentru realegerea lui în funcție

19 mar. 2018,, 09:40   Politică
5956 6

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare adresat lui Vladimir Putin, care a fost reales în funcţia de preşedinte al Rusiei, informează Noi.md.

„Cu ocazia victoriei covîrșitoare repurtate în cadrul scrutinului prezidențial din Federația Rusă, am onoarea să vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, cele mai cordiale felicitări și sincere urări de sănătate, energie inepuizabilă și noi performanțe în realizarea planurilor și scopurilor propuse, în beneficiul și pentru bunăstarea poporului rus”, se arată în mesaj.

Igor Dodon mai scrie că ţara noastră va continua să păstreze relaţiile de prietenie cu Federaţia Rusă şi rămîne a fi interesată în aprofundarea și extinderea parteneriatului strategic atotcuprinzător cu Rusia.

„Folosesc această ocazie fericită pentru a reafirma că Republica Moldova este totalmente interesată în aprofundarea și extinderea în continuare a parteneriatului strategic atotcuprinzător cu Federația Rusă, parteneriat bazat pe bunele relații de prietenie ce s-au stabilit și s-au consolidat de-a lungul secolelor între țările și popoarele noastre. Reiterîndu-vă felicitările pentru victoria strălucită în alegeri, vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, expresia înaltei mele considerații”, se mai arată în mesajul lui Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?