X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427

Consilierii PDM din Pănășești nu-l mai sprijină pe primarul localității

1 iun. 2021,, 08:15   Politică
2776 1

Consilierii locali PDM din comuna Pănășești și-au declarat retragerea sprijinului pentru primarul Valeriu Bujoreanu.

O declarație în acest sens a fost semnată de mai mulți membri ai organizației primare PDM Pănășești.

Decizia a fost luată, după ce edilul din satul de baștină al lui Pavel Filip, dar și alți patru primari din raionul Strășeni au declarat că părăsesc procesul politic al partidului. Mai mult, potrivit liderului PDM, Valeriu Bujoreanu nici nu era membru de partid.

„Declarăm retragerea sprijinului primarului Valeriu Bujoreanu, care nu este membru de partid, dar a fost ales primar cu suportul PDM la alegerile locale din 2019.”, se menționează în declarația consilierilor locali PDM din comuna Pănășești.

Totodată, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Pavel Filip a menționat că primarul de Pănășești s-a lăsat compromis de cei care se împotrivesc direcției europene.


”Pănășeștiul e satul meu natal, pentru oamenii mei din Pănășești și pentru această localitate, am făcut și voi face mereu tot ce-mi stă în puteri. Regret că unii nu știu să înțeleagă asta. Dacă unii pleacă, înseamnă că locul lor nu e alături de noi.

Echipa noastră de la Pănășești își retrage sprijinul pentru primarul Valeriu Bujoreanu, care s-a lăsat compromis de cei care se împotrivesc direcției europene. Oamenii de la Pănășești înțeleg foarte bine cum stau lucrurile și sînt convins că și la Pănășești faptelevorbesc pentru noi.”

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?