X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Filip către Sandu: E timpul să coboare toți de pe baricade

1 dec. 2016,, 14:36   Politică
2515 5
Filip: E timpul să coboare toți de pe baricade
Foto: gagauznews.md

Premierul Pavel Filip a ținut să-i dea o replică liderului PAS, Maia Sandu, care a calificat drept „spectacol” vizita întreprinsă de o delegație moldovenească la Bruxelles, comunică Noi.md.


Șeful executivului a remarcat că un astfel de comportament este nedemn, acuzîndu-i pe reprezentanții opoziției că încearcă să-și construiască calea spre putere, pe seama problemelor din în țară.

„Aceste persoane nu fac o opoziție firească față de guvernare, ei trebuie să înțeleagă că fac opoziție față de propriul popor, est cinic și ridicol. Ei fac tot posibilul pentru ca Moldova să nu beneficieze de suport și își văd calea de a veni la putere doar prin asemenea metode.

E urît ce fa. Îi îndemn pe cei din opoziție să vin să discute cu Guvernul, sîntem deschiși. Este timpul să se coboare toți de pe baricade”, a comentat Filip.

Potrivit lui, realizările guvernării trebuie judecate prin prisma evaluărilor făcute de instituțiile internaționale, și nu a declarațiilor demagogice.

„Eu tind să cred în cei de la FMI, în cei de la Comisia Europeană, pentru că sînt instituții serioase și nu pur și simplu intră într-un acord, ne oferă bani, fără evalua rezultatele livrate de Guvernul de la Chișinău”a notat Filip.

„Prea mult timp țara noastră a fost ținută captivă frustrările unor politicieni”, a conchis Pavel Filip.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?