Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Dodon în apărarea lui Usatîi: răfuială brutală

24 oct. 2016,, 08:15   Politică
1681 1

Foto: independent.md

Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, susține că actuala guvernare a procedat incorect în raport cu liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, pe numele căruia a fost emis mandat de arest pentru 30 de zile, relatează Noi.md. Într-o postare pe Facebook, Dodon scrie că guvernarea face tot posibilul pentru a trezi furia oamenilor.


"Această guvernare continuă să acționeze mișelește, sa trimită organele de forță asupra concurenților electorali, să fabrice dosare, să neutralizeze forțe ale opoziției.
Vedem ce se întîmplă iarăși cu Renato Usatîi, cu care guvernarea se răfuiește în mod brutal, printr-o justiție coruptă și subordonată puterii. Noi condamnăm atacurile puterii asupra colegului nostru de opoziție de stînga. Înțelegem o dată în plus că e nevoie de o schimbare a puterii. Și această schimbare se va începe în mod cardinal odată cu preluarea funcției de președinte de către opoziție de stînga", susține Dodon.

Precizăm, astăzi judecătoria sectorului Centru a eliberat un mandat de arest pe numele liderului „Partidului Nostru”, primarului de Bălți, Renato Usatîi. Totodată, instanța a emis și un mandat de dare în căutare internațională a acestuia.
Astfel, acesta urmează să stea 30 de zile în arest, în Penitenciarul nr.13, din momentul reținerii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?