Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Hackerii au scos la iveală simpatia lui Clinton pentru Putin

13 oct. 2016,, 19:00   Externe
5386 6

Хакеры рассекретили симпатию Клинтон к Путину
Foto: inosmi.ru

Paradoxal, dar candidata la președinție din partea Partidului Democrat, care îl critică pe Donald Trump pentru o poziție loială față de Rusia, anterior îl lăuda pe Vladimir Putin și pleda pentru „relații mai pozitive” cu Moscova.


Potrivit corespondenței electronice a șefului staffului electoral Clinton, John Podesta, publicate de WikiLeaks, Clinton a vorbit acest lucru în 2013, în timpul discursurilor private. „Mi-aș dori să putem continua să construim relații mai pozitive cu Rusia”, a spus Clinton, în timpul unui discurs la corporația Goldman Sachs pe 4 iunie 2013.

Hillary Clinton a mai spus: „Este clar că ne-ar plăcea foarte mult să avem relații pozitive cu Rusia, pentru ca Putin să adopte o poziție mai puțin defensivă în ceea ce privește relațiile cu SUA”.

Potrivit ei, acest lucru ar permite celor două țări „să coopereze în unele chestiuni”. În același an, în timpul unui discurs la una dintre organizațiile evreiești din Chicago, Clinton a subliniat că „Putin este întotdeauna interesant”.

"Niciodată nu se știe ce va spune sau va face el data viitoare. El apără și sprijină Rusia-mamă. Am avut cu el momente interesante”, a declarat ea atunci.

În mai 2013, la firmă internațională de consulting Sanford Bernstei, Clinton l-a numit pe Putin „un interlocutor captivant și interesant”. „Am discutat mai multe probleme care nu constituie subiecte fierbinți ale negocierilor”, a menționat viitoarea candidată la președinție.

După cum s-a mai comunicat anterior, președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că Rusia intenționează să coopereze cu orice președinte american ales, dacă acesta va dori să conlucreze cu Moscova.

Totodată, Putin a remarcat că Rusia poate doar saluta dorința lui Trump de a coopera cu Moscova, important este ca această cooperare să fie una „onestă și reciprocă”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?