X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Năstase reacționează la solicitarea PD

4 oct. 2016,, 16:06   Politică
8279 4

Foto: noi.md

Liderul Platformei „DA”, Andrei Năstase, respinge acuzațiile democraților precum că ar fi încălcat legislația electorală, informează NOI.md.


Acesta a precizat că nu el a difuzat în spațiul public fotografia în care apare alături de fostul președinte al Poloniei Lech Walesa, respectiv nu a încălcat prevederile Codului electoral care interzic folosirea imaginii unui politician străin în timpul campaniei.

„Am avut onoarea de a mă întîlni cu una dintre cele mai mari personalități politice din Europa de Est. Un luptător pentru democrație, libertate și echitate socială, care a pus baza renașterii demnității naționale în spațiul ex-socialist. Faptul că Lech Walesa a considerat de cuviință să posteze pe pagina sa de Facebook o poză cu mine este o mare onoare pentru mine. În lumea civilizată astfel de acțiuni sînt absolut normale, iar eu nu am cum să-i recomand unei asemenea personalități cum să acționeze”, a explicat Năstase.

Liderul Platformei „DA” mai afirmă că așteaptă decizia Comisiei Electorale în acest caz, dar că nu va fi surprins dacă va fi în defavoarea sa.

„Ar fi o onoare pentru mine să fiu exclus în mod ilegal din cursa electorală de justiția unui proxenet politic, pentru o poză plasată pe Facebook de către o asemenea personalitate, un adevărat luptător pentru democrație, libertate și echitate socială”, a mai comentat Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?