X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Guţu şi Şalaru au iniţiat reglări de conturi pe reţele sociale din cauza „pokemonului”

10 aug. 2016,, 14:35   Politică
5946 12
Foto: bloknot-moldova.md

Ministrul Apărării Anatol Şalaru s-a supărat foarte mult pe fosta sa colegă de partid, actualul preşedinte al formaţiunii „Dreapta”, Ana Guţu.


El i-a expediat dnei Guţu o sesizare prealabilă de soluţionare pe cale amiabilă a conflictului, după ce ea i-a consacrat un mesaj pe pagina sa de pe reţelele sociale.

În acesta Guţu îl numeşte, în particular, pe Şalaru „pokemon”, îl acuză de faptul că în anul 1989 dînsul a preferat banii în locul susținerii ideii naţionale, că n-a semnat Declaraţia de Independenţă a Republicii Moldova, pentru că s-a speriat şi a mers să scrie un denunţ la KGB, şi-a construit o vilă de clasa „lux” la Bucureşti pe banii încasaţi ilegal, i-a dăruit lui Mihai Ghimpu un automobil de marca „Mercedes” în valoare de un milion de euro.

În sesizarea prealabilă Şalaru scrie că informaţia difuzată este minciună şi calomnie, solicitîndu-i Anei Guţu s-o infirme public, să-şi ceară scuze şi să achite 250 mii de euro despăgubire morală. În caz contrar, ministrul Apărării este dispus s-o acţioneze în judecată pe liderul Partidului „Dreapta”. În replică, Guţu i-a dorit lui Şalaru să ajungă pînă la CEDO şi i-a consacrat poezia „Balada pokemonului fără compensaţie”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?