X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Tînăra care și-a înscenat furtul telefonului (VIDEO)

8 aug. 2016,, 11:30   Societate
3037 0

Tînăra care și-a înscenat furtul telefonului
Foto: big-radio.ru

O tînără în vîrstă de 18 ani, domiciliată în capitală, este cercetată penal de către angajaţii IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău, pentru denunţarea falsă a unui caz de jaf în stradă,relatează NOI.md.


Asta după ce ar fi declarat că ar fi fost deposedată de telefonul mobil de către un necunoscut. Iniţial poliţiştii au iniţiat procedura penală conform legislaţiei, sub aspectul comiterii infracţiunii de jaf, în vederea identificării şi reţinerii presupusului “infractor”.

Pe parcursul investigației, lucrurile au luat o altă întorsătură și anume că, ”victima” a depus o plîngere falsă. Respectiv fiind audiată suplimentar, aceasta a recunoscut cele incriminate. Potrivit ei, telefonul mobil de model “Iphone 5” l-ar fi vîndut unui cunoscut, iar pentru a ascunde de părinţi acest lucru, le-a spus că a fost jefuită în stradă şi a solicitat intervenţia poliţiei pentru a investiga cazul.

Conform legislaţiei penale în vigoare, bănuita riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 6 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?