X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

JCI invită antreprenorii începători din Moldova să participe la conferinţa naţională Easy Business

29 sep. 2015,, 17:15   Business
4694 3
На конференцию Easy Business предприниматели приедут на велосипедах
Foto: infotag.md
Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova va desfăşura pe 10-11 octombrie la Chişinău conferinţa naţională Easy Business, la care sînt invitaţi tineri antreprenori din Moldova.

Preşedintele JCI Moldova, Ion Plămădeală, a spus marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că deja s-au înregistrat 100 de participanţi, pentru care a fost planificat un program vast de "mese rotunde cu businessmeni, vizitarea marilor companii din Moldova, asimilarea lucrului în echipă şi cunoştinţe noi".

"Conferinţa naţională este la a patra ediţie. La aceasta pot participa atît membri ai JCI, cît şi toţi doritorii de a obţine cunoştinţe în business. Mulţi începători se confruntă cu o asemenea problemă ca lipsa de experienţă. Din anul trecut am inclus în programul conferinţei evenimentul Business Fails, unde oamenii de afaceri relatează despre greşelile comise şi modul de a depăși obstacolele", a spus el.

Fostul preşedinte al JCI la Chişinău Ion Bargan a spus că un alt moment interesant va fi Business Network Event, la care cei prezenţi vor putea pune bazele unor relaţii.

"După format se aseamănă cu aşa-zisele întîlniri la minut. Participanţii stau la mese cîte doi, fiecare avînd cîte 2,5 minute pentru a relata despre afacerea sa. După aceasta interlocutorii se schimbă cu locurile şi totul începe din nou. Astfel, participanţii se vor îmbogăţi cu contacte utile în domeniul de activitate care îi interesează", consideră el.

Vicepreşedintele JCI, Nadejda Bondari, a adăugat că organizaţia pledează pentru sportul activ şi modul de viaţă sănătos. În cadrul conferinţei tinerii antreprenori în costume de afaceri se vor plimba cu bicicleta .

"În Occident mulţi businessmeni folosesc bicicletele şi aceasta nu este considerat ceva ieşit din comun. Altceva e la noi – mulţi cred că este ruşinos şi, conform statutului, ar trebui un automobil de clasa lux", a spus ea.

Pînă la 1 octombrie participarea la conferinţă va costa 600 de lei pentru membrii JCI şi 700 de lei pentru restul. Apoi va costa 800 şi 900 de lei, respectiv.

Potrivit reprezentanţilor JCI, organizaţia are filiale la Ungheni, Rezina şi Soroca, şi se ocupă nu doar de business, dar şi de diverse proiecte socio-culturale. Bondari a spus că ei au organizat întîlniri ale elevilor cu businessmenii, au acordat ajutor orfelinatelor, precum şi sprijin tinerilor cu posibilităţi fizice limitate în realizarea proiectelor. În curînd JCI planifică să deschidă la Chişinău un club de carte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?